Onze partners zijn bedrijven die via ons hun wijnen inkopen en die dezelfde normen en waarden nastreven als het gaat om eerlijke en duurzame productie en inkoop.

Geen beter medicijn tegen armoede dan het vermogen om in het eigen inkomen te voorzien. Stichting Max Havelaar helpt kleine producenten in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Via het internationale Fairtrade keurmerk werkt Stichting Max Havelaar stap voor stap aan het realiseren van haar visie. Het keurmerk is in Nederland ook bekend als Max Havelaar keurmerk. Fairtrade is een ontwikkelingsmodel, het is nooit af en kan altijd beter.Tegenwoordig is het Fairtrade keurmerk vertegenwoordigd in 30 landen, zijn er 1,3 miljoen boeren aangesloten bij Fairtrade boerenorganisaties en worden er wereldwijd 27.000 producten met het Fairtrade keurmerk verkocht.
La-Place-logo1Voor La Place speelt duurzaamheid een grote rol. La Place werkt aan haar groene
doelen (110% natuurlijk, caloriebewust, biologisch, duurzaam en vegetarisch). Duurzaam ondernemen is voor hiervoor van essentieel belang.
 greenkey_etalage_logo-02Wij zijn partner van Green Key Nederland. De Stichting KMVK wil bedrijven die beschikken over een Green Key nog beter helpen bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Dit kan onder andere door ondernemers te informeren over duurzame producten, diensten en leveranciers. Deze informatie wordt gepubliceerd in de ‘Etalage’ in het ledengedeelte van de website van Green Key.
Wij zijn partner van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KNVW). DeKNVW KNVW is de enige landelijke branchvereniging van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren. De ruim 120 leden van de KNVW vertegenwoordigen ruim 70% van de wijn die in Nederland wordt ingevoerd.
Skal biocontroleOnze biologische wijnen ondergaan jaarlijks de Skal Biocontrole. Biologisch is een wettelijk beschermde tem. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare en betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.”Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, de ruim 3600 gecertificeerde bio-ondernemers leven deze na en wij controleren hierop. Zo kan de consument er van op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is. We houden toezicht op de hele biologische keten, in opdracht van het Ministerie van EZ.Met de afgifte van dit keurmerk maken we de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument. Zo draagt Skal bij aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector.” bron: www.skal.nl